Aanmelden als bewoner voor het Mooi Leven Huis Rivierenland.

Hoewel het proces om het Mooi Leven Huis Rivierenland te realiseren nog een aantal jaren gaat duren, is het belangrijk en zelfs essentieel om nu al betrokken te raken bij het proces dat er plaatsvindt. Met onze eigen ervaringen en kennis geven we samen vorm aan de volgende stap in het leven van onze kinderen.

 De aanmelding is geen verplichting om ook daadwerkelijk in het Mooi Leven Huis Rivierenland te gaan wonen. Wel geeft het - op volgorde van binnenkomst - voorrang in het verdere proces van selectie en toewijzing. 

Na de aanmelding hebben we een persoonlijke kennismaking waar ruimte is voor alle vragen. Ook praten we je bij waar we precies staan in het hele proces. Is er een klik? Dan ben je hierna van harte welkom om samen mee te bouwen. 

Door het invullen van dit formulier geeft je het Mooi Leven Huis Rivierenland toestemming om de bovenstaande gegevens op te slaan en te bewaren. Indien later besloten wordt geen gebruik te maken van het Mooi Leven Huis worden de gegevens conform de privacyverklaring verwijderd. 

Aanmeldingsformulier

Gegevens bewoner
Indicatie en zorgvraag
Is er een CIZ indicatie
Ja
Nee
Wilt u gebruik maken van dagbesteding
Ja
Nee
Gegevens wettelijk vertegenwoordiger
Heeft u een wettelijk vertegenwoordiger?
Ja
Nee