7 april 2024
Eerste uitje Mooi Leven Huis Rivierenland

Zondag 7 april vond het allereerste uitje van Mooi Leven Huis Rivierenland plaats.   Wat een onvergetelijke mooie dag georganiseerd door Stichting Fonkel!

 We begonnen deze mooie lentedag met koekjes bakken in het Fonkelhuis en een rondleiding door Ouwehands dierenpark, we hoorden leuke feitjes over de olifanten, beren, panda's etc. Toen was het tijd om bij te komen met een lunch met pannenkoeken. Ook konden de kinderen even snoezelen als daar behoefte aan was. Daarna weer de dierentuin in om te spelen op de springkussens en genieten van de leuke zeeleeuwenshow. We sloten de dag af met een ijsje in het mooie Fonkelhuis.

 Dank jullie wel Stichting Fonkel voor deze bijzondere dag, we hebben enorm genoten!

Uitje 7 april

15 maart 2024
Mooi Leven Huis Rivierenland heeft de ANBI status

En weer een stap vooruit! Stichting Mooi Leven Huis Rivierenland is erkend als Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Dit is een erkenning van de overheid voor stichtingen die zich inzetten voor algemeen belang. Donateurs mogen schenkingen aan een ANBI aftrekken van de inkomens- en vennootschapsbelasting. Dit maakt het voor donateurs nog leuker om een schenking aan ons te doen.

ANBI logo

Nieuwsbrief 2, januari 2024

Scherm­afbeelding voorzijde neuwsbrief januari 2024

17 januari 2024
We zijn een stichting!

Mooi Leven Huis Rivierenland is 2024 goed begonnen. We kunnen met trots melden dat we officieel een stichting zijn!

Hier hebben we met alle ouders op 17 januari op geproost.

Ook zijn we die avond voor het eerst in verschillende werkgroepen aan de slag gegaan en heeft iedere werkgroep bepaald waar zij de komende tijd aan gaat werken.

Wat een enthousiasme van iedereen en wat zijn er al veel plannen gemaakt! 

Ouderavond 2
Ouderavond1